075 767 60 22 info@dezorgdeler.nl

Vacature Orthpedagoog/psycholoog

Vacature Orthpedagoog/psycholoog

Gevraagd: gedreven en enthousiaste orthopedagoog met een afgeronde Master Orthopedagogiek en diagnostiekaantekening. Door het groeiende aantal cliënten zijn wij op zoek naar een orthopedagoog M/V, woonachtig in de regio Noord-Holland. Het gaat om een vacature van 32 uur in de week. In deze functie is het mogelijke je tijd zelf in te delen en ook een dag vanuit huis te werken. Tevens zijn er doorgroeimogelijkheden en heb je de kans om op onze kosten door te studeren en hiermee je vaardigheden te vergroten. De mogelijkheid voor een vast contract is tevens aan de orde na een tijdelijk dienstverband. Wij bieden tevens de mogelijkheid tot het flexibel opnemen van vakantiedagen. Je moet loyaal zijn en het verschil willen maken in de zorg.

Functie-eisen: Voor deze functie is het onmisbaar dat je zelfstandig kunt werken aan behandel/begeleidingsdoelen in de gezinnen. Je bent flexibel, breed inzetbaar en kunt begeleiding en behandeling bieden in gezinssituaties met diverse problematiek. Bij crisissituaties kun je gelijk inspringen en de juiste zorg bieden.

Je kunt zelfstandig een plan van aanpak maken en gesprekken met de gemeenten voeren. Je dient tevens op de hoogte te zijn van actuele behandelmogelijkheden en specifieke trainingen in de jeugdzorg. Ervaring met autisme is essentieel en het liefst ook ervaring in de omgang met ouders met een kind met autisme. Er moet een grote mate van gedrevenheid en affiniteit zijn voor de cliënt.

Ook moet je in staat zijn tot het afnemen van intelligentietesten (WISC-V-NL/WAIS-IV-NL) en psychodiagnostiek in onze praktijk. Het volgen van scholing op onze kosten zoals de opleiding cognitieve gedragstherapie behoort tot de mogelijkheden.

In het bezit zijn van een auto is noodzakelijk voor deze functie.

Bedrijfsprofiel: De Zorgdeler is een dynamisch zorgbureau met een diverse groep cliënten. Wij werken met een klein team en kunnen hierdoor snel inspringen op de zorgvraag van de cliënt. We werken zowel in natura als met PGB zorg en het zwaartepunt ligt in de jeugdzorg. Wij beiden een afwisselende baan waarbij de uitdaging ligt bij het helpen en ondersteunen van cliënten in uiteenlopende gezinssituaties. De Zorgdeler biedt deze zorg doordat de eigenaren uit eigen ervaring weten welke zorg noodzakelijk is. De Zorgdeler wil zich onderscheiden doordat zij op een andere manier werken dan de reguliere organisaties en geeft gezinnen de mogelijkheid de regie weer in eigen handen te krijgen. De Zorgdeler heeft in zijn 18 jarig bestaan veel kennis opgedaan in de zorg en heeft veel kennis van alle regelzaken die noodzakelijk zijn rondom indicaties.